mediatraining

Jouw verhaal goed
vertellen voor camera? 

Word jij voor jouw bedrijf of organisatie wel eens gevraagd voor een tv-interview? Wil je weten hoe je voor een camera zelfverzekerd en rustig overkomt, terwijl je het eigenlijk reuze spannend vindt? Of raak je wel eens verdwaald in alles wat je over je bedrijf of organisatie wilt vertellen en kan je hulp gebruiken om jullie verhaal helder te krijgen en overtuigend te vertellen? Dan is een mediatraining iets voor jou!

Jij kan dat ook!

Laat ons je helpen

In samenwerking met mediatrainer en persvoorlichter Ellemieke van der Horst van ElleMedia Consulting bieden wij een mediatraining op maat. Onze jarenlange ervaring in de journalistiek zetten we graag in om jou verder te helpen. Naast heel veel praktische tips, bieden wij jou ook een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kunt  oefenen. Want we begrijpen dat die camera best spannend kan zijn en dat jouw dagelijks werk verschilt van dat van ons.

Iedere persoon is anders, elk verhaal is uniek. Daarom trainen wij in kleine groepen. Zo kun je wel van elkaar leren, maar krijg je tegelijkertijd veel individuele aandacht waardoor je snel groeit.

Met veel positieve energie en praktische tips zorgen we ervoor dat jij aan het eind van de dag naar huis gaat en hoopt dat je de volgende dag gebeld wordt voor een interview. Want dan ben jij er helemaal klaar voor.


onze mediatraining:

praktische tips

Wij delen onze 'achter de schermen' kennis met jou zodat je beter begrijpt hoe een interview voor tv werkt.

Oefenen, oefenen, oefenen...

In een veilige en vertrouwde omgeving gaan we veel oefenen en terugkijken, zodat je ervaart en ziet wat jouw sterke kanten zijn en wat je nog kunt verbeteren.

op zoek naar jouw verhaal

Als je met passie en enthousiasme je werk doet, kun je soms voor anderen te snel gaan. Er is zoveel belangrijk en je wilt zoveel vertellen. Samen gaan we gedurende de training op zoek naar jouw verhaal. Zodat je voortaan  die passie en dat enthousiasme ook over kunt brengen en mensen echt weet te raken.

LET'S DO THIS!

Aan de slag?

Onze mediatrainingen zijn maatwerk. Als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen, vinden we het leuk om jou en je organisatie eerst wat beter te leren kennen. Op die manier kunnen we een passende, vrijblijvende offerte op maat maken.
Neem contact met ons op en dan plannen we een oriënterend gesprek.

Ja! Ik wil meer info