portfolio

Van brandvideo tot documentaire

De mogelijkheden zijn eindeloos. Laten we ontdekken welk format het beste past bij jouw verhaal. Doe alvast inspiratie op en bekijk een aantal voorbeelden uit onze portfolio.

VIEW ALL

In het Centrum Bijzondere Tandheelkunde behandelen de tandartsen van Jellinek (ex)verslaafden. Een unieke plek omdat deze doelgroep om een unieke aanpak vraagt.

‘Het trauma voorbij’ vertelt het verhaal van John en Rudy en hun traject bij het Sinai Centrum. Een instelling gespecialiseerd in PTSS en trauma’s, maar met een eigen traumatische geschiedenis.

VIEW ALL

De slaap experts van Shleep helpen de wereld om beter te slapen. Dat doen ze onder andere met een app waar we veel video's voor hebben gemaakt.

In deze brandvideo maken Joanne en Justine van BrandSpace duidelijk wat hen onderscheidt van andere marketing bureau's.

VIEW ALL

Tijdens de lockdown in de winter van 2020/2021 start een groep inwoners van het Zwitserse Aegeri met een project om  wat kleur terug te brengen in het dagelijks leven: Aegeri Farbig.

In Amsterdam staat de High Care Detox, kliniek Nieuwe Meer van Jellinek. Hier staat een team van toegewijde artsen en verpleegkundigen klaar om mensen te helpen afkicken.

VIEW ALL

Coen is verpleegkundige bij de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Zijn werk is heel divers, in deze vlog laat hij zien waarom.

Hendrik werkt bij het Team Zorgtoeleiding van de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. In deze vlog vertelt hij wat zijn werk precies inhoudt.

VIEW ALL

Marianne Blommers weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om naar het buitenland te verhuizen. Die kennis en ervaring zet ze nu in voor haar eigen relocation agency.

Novarum is gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen met een eetstoornis. Veel ouders vinden het lastig dat hun probleem ook invloed heeft op de opvoeding van de kinderen.

VIEW ALL

LeanIn Switzerland wilde meer dan alleen een event video - niet alleen een sfeerreportage maar ook inhoud.

Van Lanschot Zwitserland laat in deze brandvideo zien waarom zij de bank zijn voor Nederlanders in Zwitserland.

maar eerst

Boek een gratis video consult, dan kunnen we eens kennismaken. Ik hoor graag over jullie wensen en ideeën voor die professionele en inspirerende video die je eigenlijk al had willen hebben.

boek een video consult