VIDEO Trainingen

Zelf aan de slag
met video?

Door zelf video's te gaan maken kun je veel content creëren terwijl je de kosten voor je business laag houdt. Maar je wilt natuurlijk wel dat je product, je zaak, je klanten of misschien jijzelf  er goed op staan. 

WIJ KUNNEN JE HELPEN

Liever een complete videoproductie? >

Wil je zelf aan de slag met video?
Dankzij onze trainingen wordt het makkelijker en leuker om voor en achter de camera te staan.

Dankzij smartphones en kleine camera's is het steeds gemakkelijker om zelf video te gaan maken. Maar als je aan de slag gaat, kom je er ook snel achter dat het een vak is: video maken. Daarom hebben wij een aantal trainingen ontwikkeld waarmee je jouw video's snel naar een hoger niveau kunt tillen. Praktische 'tips and tricks' gecombineerd met de juiste kennis opgedaan tijdens onze jaren voor en achter de schermen bij verschillende omroepen. Kies de training die bij jou past, of neem contact met ons op voor coaching en training op maat.

zo kunnen wij jou helpen:

Filmen als een 
op je iPhone 

Dankzij onze smartphone hebben we een fantastische camera die we gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen...  

Maar om een videoverhaal te maken, heb je meer nodig dan alleen een goede camera. In deze training vertel ik je over de basis van storytelling. Je leert wat er nodig is om een idee om te zetten in een videoverhaal.  Dankzij praktische tips en een paar simpele gadgets kun je bovendien nog meer halen uit je smartphone camera. 

De training wordt aangepast aan de specifieke wensen van jouw organisatie of is te boeken als een privé sessie.

IK WIL MEER INFO

pro

Monteren als
een         op je
iPhone 

Maak van jouw mooiste beelden een uniek videoverhaal, gewoon op je smartphone.  

In de montage komen interviews, tekst, beeld, muziek en geluid samen. Als deze elementen als een puzzel in elkaar vallen, gebeurt er iets magisch! In deze training leer ik je de basis van het monteren. Dankzij handige 'tips and tricks'
kun je jouw video's direct naar een hoger niveau tillen. We monteren op de iPhone of de iPad in het programma iMovie.

Deze workshop is perfect te boeken in combinatie met de workshop 'Filmen als een pro op je iPhone'. Als je al veel ervaring hebt met filmen, of een concreet plan hebt voor een format dat je wilt monteren, kan de workshop ook los geboekt worden.  


DIT LIJKT ME LEUK!

pro

Sophie Adang 

"Binnen een paar uur heb ik geleerd hoe ik zelf een video kan maken die ik kan inzetten voor mijn bedrijf. Sjoukje is erg ervaren en haar kalme en vriendelijke persoonlijkheid maken van haar een fantastische trainer!"

Ik heb deelgenomen aan een van Sjoukje's workshops.

StyleMixers

Britta Hagemann

"Ik heb van de workshops genoten. Ik heb veel van Sjoukje geleerd. Haar manier van lesgeven is erg prettig en inspirerend."

Ik heb meerdere workshops gevolgd bij Sjoukje

BH Foto art

Maak van je smartphone een professionele camera

Met deze handige en betaalbare gadgets maak je al snel veel betere video's. Maak het jezelf makkelijk, download de lijst en bestel ze direct online.

Mijn
favoriete gadgets